Om Sapagi

Jeg hedder Mette Snekkerup, og det er mig, som står bag SaPagi.

Jeg brænder for at optimere lønprocesser og at kunne hjælpe mine kunder til at finde den rigtige løsning til deres hverdag og forretning.

Jeg har derfor, i juni 2018, valgt at starte min egen konsulentvirksomhed, SaPagi.

For løn og HR spiller en helt central rolle i enhver virksomhed, og især i de, som oplever succes. Som kompetent HR- og lønkonsulent har jeg dyb indsigt i, hvad der kan være den rigtige løsning for dig og dit firma.

I 2001 startede jeg som kontorelev i Sønderjyllands Amt, hvor jeg for første gang blev en del af et stort lønteam, og senere som lønkonsulent havde ansvaret for korrekt lønudbetaling for mere end 1.000 ansatte.

I 2008 blev jeg ansat i IT-virksomheden Lessor A/S, først som supportkonsulent siden som chefkonsulent, produktchef og til sidst Vice President for Dynamics. Gennem mit arbejde her, har jeg dygtiggjort mig indenfor ledelse og det, som betragtes som en essentiel del af enhver virksomhed – løsninger til udbetaling af løn.

Her har især Microsoft Dynamics NAV og løsninger til det, som Lessor Human Resource, været platforme jeg har udviklet på og forbedret.

I dag forandrer alting sig rigtig hurtigt. Det gælder også forbedringen af HR-løsninger ved hjælp af IT, og derfor ser jeg det som et kæmpe forspring, at jeg i min tid hos Lessor har arbejdet nært sammen med udviklingsteamet.

Det jeg kan tilbyde til løn og HR-processer, hænger uløseligt sammen med de nyeste teknologier.

Til daglig bor jeg i Ålsgårde sammen med min kæreste og vores hund i et gammelt fiskerhus. Det var selvfølgelig ikke helt let at finde på, hvad jeg skulle kalde mit nye hjertebarn i form af denne konsulentvirksomhed. Men ved brug af kunstsproget esperanto, som har til formål at gøre mennesker med forskellige modersmål i stand til at kommunikere med hinanden, har jeg sammensat Saga, som betyder klog, og Pagi, som betyder løn.

Så jeg står nu klar til at møde din virksomhed. Jeg vil hellere end gerne hjælpe jer med at finde den helt rigtige løsning, både når vi snakker HR og løn.

Kontakt mig endelig på telefon 22 30 25 02 eller via kontaktformularen.